JUL-TÄVLING! Vinn en julklapp!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Nu är det inte så långt kvar till julen och jag älskar den här fina julkänslan och att ge och ta.

Nu har du chansen att vinna massor av Reztart-produkter till dej själv eller varför inte ge bort till nära och kära? Smart om du gillar att ge bort exempelvis goodiebags till julklapp som jag ibland gör. Lägg i några reztart. Bra tips!Priset är en låda Reztart bars (15 stycken) och en låda Reztart dryck (12 stycken).

♥ För att vara med:
Kommentera det här inlägget (glöm inte skriva in er mail). Skriv gärna en liten motivering också varför du vill vinna. ♥

Litet plus om ni lägger till mej på bloglovin. Då missar ni inte häller vem som blir vinnaren av detnna superbra julklapp
. bloglovin


Fakta jag skrivit om Reztart i min förra tävling. LÄNK!

Kommentarer
Postat av: Anton Becker

Jag skulle vilja vinna! :) Försökt att börja mitt "nyttiga liv" ett flertal gånger, men det är oftast så äckliga saker att äta så det blir aldrig av! Detta verkar dock vara gott och nyttigt samtidigt. Så det passar mig asbra!(tror redan jag har dig på bloglovin)

2010-12-02 @ 21:08:36
URL: http://alfonsdelfiner.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill jättegärna vinna för jag vill komma igång med mitt nyttiga liv och då är det skönt att ha en liten kick och vinna något!blodnasir@live.se

2010-12-02 @ 21:41:34
URL: http://klubblandet.blogspot.com
Postat av: malin

jag vill vinna för att jag har gått utan pengar och jobb hela hösten, och då menar jag vergkligen HELA hösten! har inte kunnat köpa något jag vill och finns ju verkligen inga jobb nuförtiden heller :( och därför vore det jätttekul att vinna detta! :)

2010-12-03 @ 00:21:11
URL: http://malinalice.devote.se/
Postat av: Evelina

Hej jag är med, jag skulle vilja vinna för om jag vann skulle ja ge detta till min mamma som försöker gå ner lite i vikt.

Ha det bra

2010-12-03 @ 16:39:14
URL: http://evelinakylmamaa.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Jag skulle vilja vinna för att jag vinner aldrig. Och så vill jag prova reztart, men blir inte att jag köpt det själv för tycker det känns lite dyrt. Och arbetslös som jag är så blir man lätt lite snål av sig. Eller snål kanske man inte kan säga, men har ju liksom inte pengarna bara. Om jag vann skulle jag även dela med mig av priset med min kära mor, som också är intresserad av nyttiga produkter osv.(Har dej såklart redan på bloglovin! Mycket bra & rolig blogg du har)

2010-12-05 @ 13:51:51
Postat av: Amanda

Jag vill gärna vara med i tävlingen! Ja, jag hade velat vinna eftersom jag tänkte börja träna och det skulle vara perfekt då!

2010-12-07 @ 09:46:55
Postat av: Amanda

(Följer dig redan på bloglovin.)

2010-12-07 @ 09:47:41
Postat av: Alma

Jag är med!

Är i ständigt behov av "snabba mellanmål" i mitt häktiska liv som makeup artist.2010-12-18 @ 22:47:35
URL: http://almasgoodies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0