Tränat på gymmet

Hej!
Idag har jag haft praktik på gymmet som ligger precis vid mej, som vanligt på onsdagar.
Kommer även få extrajobba där när det behövs. Bra va!?

 

Men i alla fall. Idag tränade jag några program av funktionell träning. Gud, jag blir alltid helt slut i axlarna. Har verkligen inga muskler där, så jag måste jobba upp dom. Tex. Övningar som ska vara jobbigt för sidan av kroppen måste jag sluta med för jag inte orkar i axeln. Haha! Helt sjukt.

 


Det är inte jag på bilden.
Men jag ska försöka komma ihåg att ta lite fräscha träningsbilder på mej själv. Kanske visa övningar osv. om ni är intresserade?

 

Jaja. Nu ska jag vila lite, för jag har ont i huvet och mår lite illa. Har haft huvudvärk i ca. fem dagar nu. Om det inte går över snart måste jag gå till läkaren. Hoppas det inte är något allvarligt fel!


Sedan får vi se vad som händer. Men jag ska i alla fall se till att gå till fiket med någon, för jag är i stort behöv av en chailatte! Ska även städa iordning lite om jag orkar. För i morgon kommer Sofie och Louise hem till min lägenhet och vi ska ta bilder och massa till vårt företag. Spännande att se va? Jag tycker i alla fall att det ska bli jättekul när vi verkligen kommer igång på riktigt. Just nu är det en massa förberedelser och massor som måste fixas. Jag hars agt att vi kommer ha en blogg till vårt företag va? Skickar länk när vi kommit igång!


Kommentarer
Postat av: ♥ Piicha´s blogg ♥

Nu är det dags för en tävling igen.Var med in min tävling och vinn 2 ögonskuggor från maybelline.Lycka till!Kram/ Piicha

2010-10-20 @ 15:16:33
URL: http://rockisnotdead.blogg.se/
Postat av: Iris

DAGENS BLOGG TÄVLING PÅ MIN BLOGG!

NY CHANS VARJE DAG, VA MED DU OCKSÅ! :D<3

2010-10-20 @ 15:18:37
URL: http://bosnagirl.blogg.se/
Postat av: 已知 Mohammed☆ Al-debis

nice

2010-10-20 @ 15:35:13
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0