Så tolkar du killars sms!

Här kommer lite tips på hur du kan tyda killarnas sms.
Dock kan det vara så att allt inte behöver stämma alltid. Men det kan vara en bra utgångspunkt.


1. Han skriver jättekorta sms

Det betyder: Ofta skriver ju faktiskt inte killar lika djupa och långa sms som vi tjejer, tråkigt nog. Bli bättre på det killar!
Om han skriver superkorta och tråkiga sms så betyder det alltså inte att han hatar dig.

 

2. Han kommer med bortförklaringar

Det betyder: Killar är ofta inga smarta lögnare. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.

 

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder: Smileys från en kille är ofta ett bra tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig.
Det kan också signalera att han tror att du är lite dum i huvudet, haha. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

 

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.
Men personligen skulle jag hällre vilja ha långa fina sms än korta och tråkiga.

 

5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte betyda varken det ena eller det andra, även om det kan vara väldigt frustrerande. Det konsiga med killar är nämligen att dom inte kanske läser ett sms direkt ner dem får det utan tar det någon annan gång under dagen. Störande jag vet. Men vi tjejer får väl ta lite hänsyn till killarnas tröghet ibland ;)


6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men kanske inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer en kille gillar er (i början), desto mer nervösa blir dem.
Men smeknamn senare är ju bara gulligt och tyder på att han gillar dej :)

 

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.

 

8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte så himla intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.


9. Han messar mig bara på fyllan

Det betyder: Behöver man verkligen ett svar på den här? Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.

 

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom!

 

 

 

 

 

Lite hjälp på traven till detta inlägg: http://www.veckorevyn.com/Sex--Relationer-23799/Sa-tolkar-du-killars-sms-


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHA

2011-12-28 @ 00:41:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0