MY NEW YEAR LOOK @Instagram @Lajnafajna


FIRAR NYÅR!

Egentligen bjöd vi hit Elin, David N, Claudia, Victor och Simon. Men Elin har blivit sjuk, så hon och David N kommer inte. Claudia och Victor vet vi inte än. Men Simon är lojal och har kommit i alla fall, haha!
Sitter just nu i soffan och har ätit thaimat som vi lagat till. Får se hur kvällen slutar. Trevligt än så länge i alla fall!
 

DAGENS TÄNKVÄRDA - BEAUTY


KLAGA INTE PÅ NÅGON!

Förut klagade man på större personer. Nu klagar man på smala. Jag blir så trött. DET ÄR INTE OKEJ ATT KLAGA PÅ NÅGON!
 
 

MITT UTSEENDE GENOM ÅREN

Kollade igenom min gamla bilddagbok, min gamla blogg och min nya blogg för att göra ett inlägg om mina ögonbryn genom åren. Men sen kom jag på att jag kunde göra ett inlägg om mitt utseende i helhet genom åren istället.

Vi börjar på år 2006 (har inga äldre bilder här)
 
 
 

TIPS - PLOCKA ÖGONBRYNEN RÄTT

Kände verkligen för att dela med mej lite av skönhetstips idag eftersom att jag kan ganska mycket om det och tänkte själv ha lite skönhetskväll här hemma ikväll.
 
Både tjejer och killar kan fixa sina ögonbryn lite för att enkelt på ett finare uttryck i ansiktet.
Killar kan lätt fixa till sina bryn genom att ta bort de "överflödiga" håren kring brynen.

Och till tjejer: Glöm inte att det blir mer och mer inne med lite buskigare ögonbryn, så ta inte bort för mycket!
Mins för längesedan när jag hade nästan så smala ögonbryn att dom knappt syndes. haha, usch!
Ska nog skriva ihop ett blogginlägg där jag visar alla mina olika ögonbryn jag har haft. Kan nog bli ganska kul. Haha!


Först och främst, en litet varning: Åter igen.. Var försiktig så att du inte plockar för mycket av ögonbrynen! Plockar man ögonbryn alltför aggressivt kan det finnas risk för att de med tiden inte växer ut igen på de ställena. Detta kan leda till att man som äldre får ”fläckvisa” ögonbryn. Vill man inte plocka brynen alls kan man faktiskt raka dem. Det finns speciella batteridrivna ögonbrynsrakhyvlar (ta inte en vanlig rakhyvel!!!). Rakar man brynen kommer de dock att växa ut betydligt snabbare och har man väldigt mörka bryn kan stubben synas även om de är nyrakade.


STEG FÖR STEG:

1. Börja med att rita en svag, tunn linje hur du vill ha ögonbrynet med hjälp av en ögonbrynspenna. Detta är den linje du ska plocka eller raka efter.

2. Ögonbrynet bör börja ungefär där ögat börjar men det finns inga rätt eller fel. En del människor ser bättre ut om ögonbrynet får börja lite närmare näsan medan en del ser bättre ut om ögonbrynen ser ut att vara längre isär. Det här har även med ansiktsform att göra. Testa dig fram vad just du passar i! Efter några omgångar bör du ha fått en aha-upplevelse eller så.

3. Plocka ögonbrynen mest underifrån så att de ”öppnar upp” ögonen. Givetvis kan man även plocka bort små hår som knappt ens hör till ögonbrynet på ovansidan.

4. Försök hitta en naturlig båge i ögonbrynets ”topp” och framhäv denna. Har du relativt raka bryn kan du ändå försöka skapa en liten båge eller raka bort allt hår från den önskade toppen och utåt.

5. Ögonbrynet bör sluta lite utanför den yttre ögonvrån. Gör det inte det naturligt kan man bara måla dit den del som ”fattas”.

6. Plocka längs med håret och plocka snabbt så gör det mindre ont. Om du rakar brynen kan du hålla upp huden med ena handen för att lättare komma åt.

7. Ögonbrynen bör bli tunnare ju längre ifrån näsan de kommer.

8. De flesta ögonbryn är inte helt jämna och många har även delar av brynet som är helt hårlösa. Använd antingen en ögonbrynspenna eller ögonbrynspuder för att fylla i de delar som fattas.

SEX ENKA SKÖNHETSTIPS

1. BRA SJÄLVFÖRTROENDE
En superbra sak för att vara oemotståndligt vacker är att njuta av livet och må bra! Så om ditt självförtroende inte är på topp, träna upp det! Ett bra självförtroende lyser igenom och gör dig karismatisk och intressant.
Och till exempel om du har dålig hy, mår piss över det och går runt och tänker på det hela tiden så kommer andra också att göra det. Om du däremot fokuserar på något som du gillar och har bra självförtroende kommer ingen att märka om hyn är dålig i första taget!
(ett plus med ett bra självförtroende kommer du själv inte tycka att sådana saker är lika jobbiga och det är ju faktiskt det viktigaste!)
Försök även att undvika kontakt med alla människor som drar ner dig, som drar ner ditt självförtroende och som får dig att må dåligt. Omge dig med människor som lyfter dig, som lyfter ditt självförtroende och som får dig att må bra.

2. BABYOLJA
Smörj in dig med babyolja (mycket) innan du går och lägger dej. Sov sedan med det. Det sugs in i huden under natten och på morgonen är du len som en bebis.

3. BASTA
Sätt dig i bastun ganska länge och får upp värmen så att du svettas riktigt mycket. När du är riktigt varm och mjuk i huden så ta en skrubbhandske och skrubba huden så att du får bort massa döda hudceller och annan skit. Huden kommer efteråt att kännas jättemjuk och fräsch. Glöm inte att dricka mycket under tiden i bastun så att du inte blir uttorkad!

4. ANSIKTSMASK
Använd ansiktsmask minst en gång i veckan. Om du tycker det blir dyrt i längden så kan man göra egen hemmagjord ansiktsmask. Här är ett recept:
Blanda ihop 1 tsk honung, 1 tsk naturell yoghurt, 1 tsk havregryn. Applicera på hela ansiktet med en foundation pensel (kom ihåg att tvätta den innan) låt det verka i 10-20 min.
Här är även ett annat recept:
1 avokado, 1msk honung, 1msk naturell yoghurt
Massera in försiktigt i ansiktet och låt verka i 15-20 min.
Skölj av ansiktsmasken med ljummet vatten.
Glöm inte att ansiktet ska vara helt rent innan du tar på ansiktsmasken.

5.  RÖR PÅ DIG
Röra på sig är jättepositivt för utseendet. Huden blir fräschare, man ser piggare ut och snygg trimmad kropp. Ladda ipoden med härlig musik och ge mig ut tidigt innan staden liksom vaknat till (tycker jag är bäst i alla fall).

6. FÄRGA ÖGONFRANSARNA
Jag känner mejj mycket fräschare med färgade ögonfransar. Då ser ögonen fräscha ut även när man inte fixat sig ett enda dugg. Om du inte vill färga på salong så har jag skrivit en steg-för-steg lista här i bloggen hur du färgar ögonfransarna hemma (LÄNK TILL INLÄGGET HÄR).


DAGENS TÄNKVÄRDA - HAPPINESS


BIO - Sune i Grekland- All Inclusive

Tidsinställt inlägg

Just nu sitter jag och älsklingen i biosalongen och ska se Sune i Grekland. Vi skulle egentligen kolla på bio igår med Claudia och hennes pojkvän (på Mammas pojkar), men Claudia är sjuk. Så David och jag kollar på Sune nu istället. Haha! Synd bara att det inte är samma familj som vanligt. Kommer sakna den riktiga Sune, Håkan och pappan.

Har förresten aldrig kollat på bio på dagen förut. Men klockan 15:00 var den senaste som gick (barnfilm), haha!
 

DAGENS TÄNKVÄRDA - LOVE


Jag & Min pojkvän på Kap Verde, Boa Vista, Santa Monica beach

FRUKOSTTIPS - För er som är stressiga/ har svårt med frukost eller vill äta sunt

Tänkte dela med mej av ett jättebra tips till er (som jag) är skitstressade på morgonen eller till er som var svårt för att äta frukost, vet ju att många har det.
Jag brukar göra en kopp med Nestle (godast) god morgon välling med fullkorn. Den är ganska mättande och man får i sig ganska många vitaminer också. Sedan brukar jag ta med mej en frukt eller något att äta senare.
 
Alltså jag äter/ dricker inte alltid detta till frukost med det är bra om man är stressad eller har svårt med frukost istället för att strunta i frukosten. Frukosten är viktig!
 
 
Om du har mer tid på morgonen eller vill äta ett sunt mellanmål så går det också att göra smoothies med denna:
Smoothie med blåbär & äppelmos
2 portioner
2 dl lätt vaniljyoghurt
1 dl färska eller frysta bär
1 dl Godmorgonvälling Fullkorn Osockrad
0,5 dl vatten
0,5 dl äpplemos
Mixa Godmorgonvälling och yoghurt väl och mixa sedan med bären.
Tillsätt äppelmos och häll upp i glas.

SKA BÖRJA MED TÄNKVÄRDA TEXTER VARJE DAG!

Jag tänker börja med att lägga upp en tänkvärd text varje dag tillsammans med en bild ur mitt eget liv. Hoppas ni gillar det. Tanken med det här är att sprida ut lite positivt tänkande och lite positiv energi till alla er där ute ♥
 
Hoppas ni kommer gilla det!
 


Bilden på mej fotade Clauida i somras

That's right!


Har solat

Var skitlängesedan jag solade verkligen. Så jag passade på idag för jag hittade mitt solkort, hehe!

Jaja, man ska inte sola och hit och dit.. Men jag tycker att min hud bli bättre av det. Får jättelätt torrfläckar på armarna annars, speciellt under vintern. Men när jag är utomlands eller solar så försvinner dem.
Det är ju typ jätteinne nu att skriva hur dåligt det är att blogga om att solar och lalalaaa. Men det är det jag har gjort idag och det hjälper mej faktiskt (i måttliga mängder).
 

Dagens köp från The Body Shop

Alltså jag ääääälskar verkligen alla The Body Shops produkter. Dem är så himla bra, snälla mot miljön och luktar gudomligt. Nej, det här är inget reklaminlägg. Jag är bara besatt.
 
Det stod i mitt horoskop att jag skulle unna mej saker. Så vi kör på det! Haha!
 
 
  • Shower Cream (250 ml)
  • Body Butter (200 ml)
  • Body Scrub (200 ml)
  • Soap
  • Bath Lily
 

Sunes Jul - BÄSTA AVSNITTET

Håller på att skratta ihjäl mej varje gång till detta avsnitt av Sunes Jul. Haha!
Det här var ändå en väldigt bra julkalender. Denna och Mysteriet på Greveholm leder på min topplista.
 

Önskelista till min födelsedag (11 Januari)

Jag brukar egentligen inte skriva önskelistor direkt. Men nu jag jag endel saker jag önskar mej som jag inte kom på till jul att jag önskade mej (önskade mej inget speciellt till jul). Och egentligen vill jag att personen själv ska bestämma vad den vill ge mej och om den vill ge mej nått.
Men nu hade jag lite tråkigt så om någon vill veta så vill jag alltid ha detta. ALLA FÖRETAG, KOLLA HIT! Haha!

Jag förväntar mej inte att få allt. Men man kan ju önska sig!
 

VIDEO - Behind the scene under fotograferingen hemma hos mej

Här får ni se en liten snutt från vår sista fotografering efter ca 5 timmars fotande. Därför får jag ursäkta att det blivit lite stöktigt eftersom att vi bara tänkte på fotograferingen och inte på att vi stökade ner.
HAHA! But that's life!
 

NYA FOTON - Drömmar om varmare land

Nämnde ju i förra inlägget att vi fotat lite olika teman och att jag kanske skulle lägga upp ett till redan ikväll och det gjorde jag nu. Hihi!

Lekte att jag var utomlands på dessa bilder. Ja, det var ju i alla fall varmt av fotolamporna. Haha!
Fatta vad jag längtar mej bort. Pratar resor titt som tett med både David, Clauida och familjen. Blir nog en eller två resor när jag slutar min kurs i April. Varken min pojkvän eller jag kan vara hemma så länge efter en resa innan vi känner att vi vill iväg igen.
Men man får ju inte glömma att ta vara på vintern också. Älskar snön och julen. Och så fyller jag ju även år snart (11 Januari).
 

Modell: Jag
Foto: Claudia

Som ni ALDRIG sett mig!

Dagen innan julafton var jag och Claudia i min etta som är omgjord till fotostudio och fotade
i hela 5 timmar. FATTA! Haha! We can go crazy!
Det blev lite olika teman och här har ni ett av dem. Dem andra får ni allt vänta lite på. Eller kanske lägger upp ett till ikväll. Hihi!
 
Ni lär få se mer ov oss!!
 

Foto: Clauida Johansson

MINA JULKLAPPAR!

Såklart måste jag ju lägga upp vad jag fått i julklapp. Hihi!
Jag undrar vad som är roligast. Få julklappar eller ge julklappar.. Hmmmm....
 
Har säkert glömt saker. Uppdaterar detta inlägget om jag kommer på något mera som jag glömt. (Har redan lagt till lite flera bilder).
 
 
 

GOD JUL!


SPÄNNANDE BLOGG-PROJEKT PÅ GÅNG

Jag och fotograf Claudia Johansson ni vet, har tänkt ut ett form av coolt och roligt blogg-projekt som vi ska börja med tillsammans.
Vi släpper inom en snar framtid vad det handlar om. Men jag tror att ni kommer tycka det är jättekul att följa och inspireras av det vi ska göra.

Här är några foton av mej från ikväll som Claudia fotade.
Det blev en liten spontan fotoshoot efter vår mini-jul här hemma hos mej. Love it ♥Claudia Johansson som fotat
 
 
 

Ska bli bättre bilder till bloggen! Punkt slut!

Jag har faktiskt ansträngt mej för att få bättre bilder till bloggen. Har tapetserat en vit vägg osv.

Här kommer första snabba bilden från väggen (alltså detta är bara en test):
 

En fin bild från Kap Verde - En från början misslyckad bild

Hittade en bild som egentligen blivit misslyckad. Vi var 5st på bilden från början och den enas huvud kom inte med. Men jag klippte lite i bilden så bara jag och David var med istället. Tyckte den blev rätt fin!
 
Så kasta aldrig era bilder direkt på kameran innan ni lagt in dem i datorn. Dem kanske inte är så dåliga som dem ser ut.
 
 
FRÅN BÖRJAN:

Det börjar ta sig under granen

De sista julklapparna fixas i morgon för David åker iväg och shoppar med sin kompis Simon.
Själv stannar jag hemma och har mini-jul med min vän Claudia. Mysigt ju!
Måste komma ihåg att ta bilder som jag blivit lite dålig på att göra. Hihi!
 

Blir lite trött ^^

Jag är egentligen en sånn som hatar att göra som alla andra, skriva facebookstatusar som alla andra när det händer nått speciellt som verkligen alla skriver om (sjukt irriterande) osv.
Men vara bara tvungen...
 

Vardagslyx! - Uppskatta saker!

Det är faktiskt viktigt att uppskatta lite mindre saker. Annars tror jag man blir deppig och knäpp!
Nu ikväll kändes det ungefär som världens lyx-spa att lägga sig i badet och bara ta det lugnt med en veckorevytidning och tända ljus. Sååå skönt efter en hektisk dag!
 

Jag har lite mycket att stå i nu. Haha!

Nu är första gången på hela dagen som jag verkligen bara kan slappa och det är ju säven snart dags för att sova. Aja, snart är det helg i alla fall. Skönt!

Jag vill verkligen komma på några intressanta inlägg också. Men jag har verkligen inte haft tid att tänka ut några. Ni får stå ut till helgen. Haha!
Ska försöka ta lite bättre och roligare bilder till bloggen också. Har blivit lite dålig på det på sista tiden har jag märkt. Blir lätt att man slänger upp lite mobilbilder.
 
 
 

Ståhej hela dagen!

Det är först nu jag har tid att sitta vid datorn idag.. Först hade jag ju min handels-kurs som jag gick på. Sedan en snabb sväng på stan. Sedan till stallet och hoppträna och julfika efter det.
Så nu är det som sagt första gången idag som jag bara kan ta det lite lugnt. Det blir nog att kolla på Morden i Sandhamn (som började idag va?) och sedan sova. Jag är himla trött!
 
Bjuder på en bild från i somras (men samma söthäst som idag), fotade inget i stallet idag.
 

ÄNNU MERA RABATT PÅ XBEAUTY.SE

Till er som missade förra gången jag la upp rabatt på xbeauty.se så kommer nu en ny chans!
 
Jag använder ju själv deras Xlash och ni kan se resultatet i skönhets-kategorin här på bloggen.
 

Konstig styling HAHA!

Jag är egentligen en sånn som älskar udda klädkombinationer osv. Men det när var bara.... ja.. Döm själva!
Visst. Det är tightsen man kan köpa här. Men ändå. Haha!
 
Bilder från nelly.com

MITT 2012

Här kommer en liten tillbakablick på hur mitt senaste år har varit. DÅ KÖR VI!!
 
Update: Såg att det blev ganska många stavfel i farten. Men det får ni leva med ;)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JULRABATT på cocoo.se

Tänkte ge er läsare ännu en rabattkod nu inför jul. Denna gång på cocoo.se
Perfekt för er som inte köpt alla julklappat ännu, eftersom att du får hem allt innan jul om du bara beställer innan den 20.
Man ska ju vara extra snäll på julen. Så jag är extra snäll mot er läsare genom att ge er rabatter och kanske eventuellt någon/ några tävlingar. Hihi!
 
Rabattkoden hittar du i texten nedanför bilden
 

Blogginlägget gav resultat = LÖN!!

Blogginlägget gav faktiskt resultat och jag fick min lön från Videofy.me. Kul!
Så ge inte upp ifall det är orättvist och du inte får tex pengar du förtjänar eller något annat. Ger resultat att vara lite på ;)
 

Är jag såå känslig att jag får skoskav av uggs?

Alltså jag tvivlar verkligen starkt på att det här är skoskav eftersom att jag haft mina gamla vanliga uggs idag so är supermjuka. Men jag märkte det här nu och fattar inte var det kom ifrån..
 
Jag är ju lite känslig kan man ju säga, eftersom att jag har tunt blod (får lätt blåmärken, blöder mycket när jag väl börjar blöda osv). Men såhär känslig borde jag väll inte vara så att det var mina uggs som gjorde detta? Haha!?
 

20% Lucia-RABATT på Xbeauty!

När jag ändå är igång med rabatter och grejjer så tänkte jag tipsa er om att det är 20% på alla Xbeautys varor, BARA IDAG!
Om ni kollar i skönhets-kategorin här i bloggen så ser ni mitt resultat av deras Xlash.
 
Klicka på bilden för att komma till shoppen!
 

25% på alla NLY Shoes idag!

Ni har väll inte missat att det är 25% rabatt på alla nellys egna skor idag (13/12)!?
Tyckte det var ett himla bra erbjudande så jag bara måste dela det i min blogg ifall någon har missat det!
 
Klicka på bilden för att komma till skorna!
 

Nästan frisk nu!

Nu är jag nästan frisk. Gud så skönt!
Ska försöka göra lite stillsam nytta idag i alla fall.. Typ städa, slå in julklappar, baka och rensa garderoberna. Det där lät visst ganska mycket kände jag nu. Haha! Men jag är trött på att bara vila. Men får väll se om jag orkar göra allt det där eller bara lite av det.
 
Är sugen på att gå på bio också. Men det blir nog inte idag. Men snart!!
 

MIN JULKLAPPS-CHECK-LISTA!

Har gjort en lite checklista för att jag inte ska glömma julklapp till någon. Haha!
Såhär ser listan ut just nu:
 

Haft migrän jättelänge

Jag har haft någon typ av migrän flera dagar nu. Buhuuu!!
Har inte kunnat göra någonting knappt (därav även tomt på bloggen). Har missat dagar av min kurs och en rolig ridlektion för att istället ligga hemma och göra ingenting. Inget kul alls!
 
Men nu är det i alla fall bättre (inte helt bra). Så jag känner mej äntligen som en människa igen!
 

Min vän och fotograf Clauida Johansson som fotat bilden

Sötatate och roligaste klippet jag sett!

 

Inte fått min lön från Videofy.me

Har fortfarande inte fått min lön som jag skulle fått för er än en månad sedan från Videofy.me. Lite störande med tanke på att man liksom har räknat med att kunna köpa julklappar för den. Men men.. Då sparar jag dem pengarna ett tag. Men ändå.. Tycker det är lite dåligt att man inte kan få sina pengar i tid!
 

Har kollat resor = Resenörd

Igårkväll kollade jag och min pojkvän på en massa resor och diskuterade vad vi ville göra för typ av resa. Vi har ju typ alltid rest med all inclusive/ halvpension till 5-stjärniga hotell.. Men nu känner vi båda att vi är sugna på att prova något lite mindre hotell någonstans som inte är lika "turistiskt". Älskar egentligen lyx, haha! Men älskar också att prova nya saker, äventyr osv. Så nästa resa är det nog dags att släppa lite på lyxen och hitta något mer lite mysigt och utforska landet mer.
 
Jag kan förmodligen inte åka förrän i maj eller något, eftersom att jag går en kurs nu som slutar i April. Men jag är såååå sugen på att bara åka iväg.
Jag och min kompis Claudia hade pratat om att åka nånstans under juldagarna.. Men jag fick tydligen inte ledigt hela julen, så jag går på kursen två dagar mitt i. Typiskt ju! Men det löser sig nog så vi kan åka någon annan gång.
 
Bilderna är från vår senaste resa till Kap Verde med familjen och våra pojkvänner för någon månad sedan.
 
 

Magnetic nails - Gun metal

Det blev en lugn fredagkväll. Så jag passade på att prova mitt nya nagellack jag fick hem från IsaDora.
Man målar bara ett lager och sedan håller man magneten över nageln i 15sek så blir det som ett mönster i nagellacket. Ganska tufft! Vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Men kul att prova något nytt.
 
Målade lite slarvigt och inte världens bästa bild.. Men ni ser ju effekten.
 

Bakat precis

Sååå typiskt när man bakar och sedan när det är klart så är man inte sugen längre. Men i mitt fall beror det säkert på att jag äter så mycket smet innan, haha!
Bakade ju precis en chokladkaka med vaniljmousse.
 
Aja.. Blir väll fika när älsklingen kommer hem i alla fall.
 
 
Bilderna är från min Instagram @ Lajnafajna


Julstämningen hos oss!

Har precis satt upp julgranen och lagt julklappar under. Såååå mysigt!
Tänkte visa er lite hur julen ser ut just nu hemma hos mej och min pojkvän.
 
 
 
 

Så motverkar du statiskt/ elektriskt hår!

Jag har börjat få elektriskt hår typ hela tiden. Sjukt irriterade!
Jag har nästan aldrig haft problem med det innan, så jag undrade ju självklart varför jag fått det helt plötsligt. Så jag sökte lite på google och det stod att man lätt kan få det när det blir kallt ute och när håret är lite torrt.
 
 
SÅ HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR NI KAN UNDVIKA STATISKT/ ELEKTRISKT HÅR:
 
♥ Använd balsam efter varje tvätt.
 
♥ Använd hårinpackning 1-2 gånger i veckan.
 
♥ Testa leave-in-balsam eller hårolja.
 
♥ Undvik starka hårprodukter som torkar ut håret.
 
♥ Om du har elektriskt hår redan och vill snabbt få bort det kan du ha i lite handkräm i håret.
 

RESULTAT AV XLASH & B-VITAMIN!

Tänkte äntligen visa er resultatet av Xlash och B-vitamin. Glömde ta en bild innan jag började med ögonfransserum eftersom att jag använt några olika. Men jag hittade en bild från typ 2 år sedan där jag hade mycket kortare och vårdade inte mina fransar ett dugg. Har ganska tunna hårstrån, så om jag inte är nogrann antar jag att dem går av.
 
Första bilden har jag dock mascara på mej.. Och andra bilden hade jag inte färgat fransarna häller.. Men ni kan nog tänka er ungefär vilken skillnad det blivit.
 
 
 
 

Julbak hela dagen

Har som sagt inte så mycket inspiration till bloggen just nu. Har ju alltid sånna perioder till och från som ni vet. Men försöker hålla igång den lite i alla fall..
 
Idag har det varit såååå mycket julkänsla då i stort sätt hela familjen har jul-bakat.
 
 
FÖLJ MEJ PÅ INSTAGRAM FÖR ER SOM VILL HA REGELBUNDEN UPPDATERING AV VAD JAG HAR FÖR MEJ OM DAGARNA. Heter Lajnafajna på Instagram ;)
 

RSS 2.0