Mina tankar om kroppsfixeringen och allt i bloggarna just nu

Det är ju väldigt mycket snack om kroppar över huvud taget just nu i bloggarna, ännu mer än vanligt.
Så jag ville bara berätta lite kort om min åsikt i detta.

Jag själv har väldigt breda höfter och rumpa till min för övrigt ganska lilla kropp. Förut så hatade jag dem, hatade att höfterna och rumpan såg "fet" ut.
Men nu gillar jag mina höfter mer, för det är ju där jag har mina kvinnliga kurvor. Men jag måste även jag erkänna att jag blir påverkad av ideal och allt det där eftersom att jag ibland fortfarande kan känna mej obekväm i mina breda höfter och avundsjuk på andra med smala höfter. Men jag jobbar på det för jag vet ju att det egentligen inte är något fel på dem.
Tror det har blivit så att jag känt mej obekväm med bredare höfter eftersom att jag var så smal överallt när jag var liten. Har liksom alltid varit en av dem minsta.

Har även alltid tyckt att jag haft ganska små bröst, dem har liksom krympt lite. Vet inte varför. Men nu är jag ändå nöjd. Jag skulle nog ändå inte passa med så mycket större. Har ju förutom höfterna och rumpan alltid varit väldigt liten i kroppen.

Har dock alltid varit nöjd över min kurviga rumpa och smala armar. Tror det är det jag gillar bäst med mej själv! Väga säga vad ni gillar ed er själva! Det är för mycket negativ kroppsfixering överallt.

Har även alltid fått kommentarer hit och dit om att jag varit smal, att jag säkert inte äter osv. Det har stundtals gjort mej väldigt ledsen med allt detta tjat. Jag har alltid varit dem där smala lilla och det är väll så jag är. Men nu har jag gått upp lite i vikt, lever dock precis som vanligt, men kommentarerna angående kroppen har minskat. Konstigt tycker jag! För huvudsaken är ju att man mår bra och det gör jag! SKIT SAMMA HUR KROPPEN SER UT, BARA MAN MÅR BRA!

Så kort och gott.. Jag vet att det kan vara jobbigt med alla dessa ideal. MEN HUVUDSAKEN ÄR ATT DU MÅR BRA!! Och så länge du gör det så ska du vara nöjd med din kropp!Kommentarer
Postat av: Anonym

Intressant skrivet :)

2012-02-12 @ 21:18:42
Postat av: Veronica

Gud vilken härlig blogg du har!! Roligt att jag hittade dig för här kommer jag stanna kvar & läsa :)Ha en fin dag..

2012-02-13 @ 12:27:42
URL: http://siivonenveronica.blogg.se/
Postat av: Sara

<3

2012-02-13 @ 15:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0