Idag är en himla skitdag..

Måste bara skriva av mig lite, för den här dagen suuuuger verkligen. Hade önskat att bara hoppa över den här dagen.

Min dag börjar med att jag går till läkaren. Får jätteont när dom byter ut en sak i såret + trycker och klämmer så jag håller på att svimma och mår illa för det gjorde så ont.
Sedan fick jag ont i huvet när jag kom hem. Säkert för jag spänt mig så mycket när jag var hos läkaren.
Sedan har jag tänkt mycket på några svåra och jobbiga beslut och problem som jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop. Har känt lita halvpanik för vissa saker, för jag inte vet.
Har haft halvdåligt/ ledset humör hela dagen på grund av olika saker. Och jag kan typ inte göra något kul, som att rida. För det är inte bar för det där med att jag skurit i armhålan hos doktorn.
Sedan skulle jag och min pojkvän åka och handla litegrann på ica. Lånar egentligen pappas bil helt i onödan och jag kör såklart på grannens stolpe på staketet i sidan på bilen så det blir massa repor och ett litet hål i bilen. Såg inte staketet så bra på grund av imma på rutan och körde väll lite konstigt på grund av att jag har ont i armhålan och får jätteont direkt när jag spänner lite vid muskeln där.
Kändes bara så himla onödigt och det blev en sånn stor sak av nått så onödigt. Hade inte ens behövt ta bilen.

Efter allt det här fick jag nog och råkade jag ju börja gråta. Orkar inte den här dagen!
Men pappa märkte att jag blev ledsen för det med bilen och det. Så han har ju sagt att det kunde hänt mycket vätte saker och att jag inte ska  tänka mer på det. Men ändåå... Blir så arg på mig själv!
Man blir ju arg och ledsen när det bara händer massa dåliga saker... Aja.. Man är väll inte mer än människa.
 
 
 
SKA TA NYA TAG NU! SKÖNT ATT SKRIVA AV SIG!

Har ju trots allt hänt lite bra saker. Ny hårfärg och kanske nytt jobb på gång. Men den delen är även den en del av det komplicerade. Men men.. Får försöka se det positiva i det!
 

Kommentarer
Postat av: Claudia

<3

Svar: <3
Lina Holgersson

2014-02-25 @ 23:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0