Fot-spa-kväll (ett av paketen jag fick)

I ett av paketen jag fick hem igår låg det en massa mysiga fotvårdsprodukter. Så jag hämtade fotbadet från pappa nu ikväll för att ha lite hemmaspa. Hur mysigt är inte det då!?
Produkterna doftar hur fräscht och gott som helst. Mmmmmmmmh!
 
 
Produkterna från CCS finns att köpa lite överallt. Bland annat HÄR (LÄNK)!
 
Det låg även ett paket tamponger i från reddville.se där även ni kan få ca. en tampngbox i månaden helt gratis (du måste inte ha blogg).
 
INFORMATION OM PRODUKTERNA:

Mjuka Fötter är en engångskur som effektivt tar bort förhårdnader och avlägsnar döda hudceller efter endast en användning. CCS Mjuka Fötter innehåller naturliga fruktextrakt, mjölksyra och salicylsyra som är peelande för huden. 3-4 dagar efter användning börjar gammal hud att falla av och processen pågår i ca. 14 dagar. Fötterna blir mjuka och sköna igen. För att bibehålla fötterna mjuka och sköna rekommenderas CCS Foot cream.
Ni hittar den HÄR för 189kr
 
Cleansing Foot Bath är ett rengörande, fuktgivande och rogivande fotbad som mjukar upp torra och trötta fötter. Med lugnande malva-extrakt och uppmjukande och fuktgivande karbamid.  Ge en känsla av SPA och lite flärd till din vardag!
 
Foot Bath är ett skummande och rengörande fotbad som mjukar upp huden och gör fötterna väldoftande. Ett infärgat salt som enkelt doseras i ditt fotbad. Med uppmjukande och fuktgivande salt och en angenäm doft.
Ni hittar den HÄR för 65kr
 
Foot scrub är en effektiv peeling för fötterna som kan användas både i duschen eller på torr hud. Innehåller bionedbrytbara naturliga skrubbkorn och mjölksyra (AHA) som ta bort hård hud under fötterna. Vegetabiliska oljor och fuktgivande karbamid gör foten mjuk och len. Innehåller lugnande malvaextrakt.
Ni hittar den HÄR för 75kr
 
Foot Cream är en mjukgörande fotkräm med vegetabiliska oljor och fuktgivande karbamid som gör dina fötter mjuka och lena. Med lugnande malva-extrakt och fuktgivande karbamid.
Ni hittar den HÄR för 45kr
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Herregud va skönt!

Svar: Ja :D Verkligen!!
Lina Holgersson

2014-06-29 @ 04:59:58
URL: http://photohugs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0