Fick hem ett fint paket - Basiderm

Fick hem det här fina paketet på posten. Hur gulligt!?
Det innehöll i alla fall produkter från Besiderm. Jag har fått hem de här produkterna tidigare också, så jag har hunnit testa dom ett bra tag nu och jag gillar dom. Dom ska motverka akne och oljig hy och det tycker jag att dom lyckas med på mig. Det är mycket produkt man får i varje förpackning också. Så dom räcker ett bra tag, vilket är superbra!
 
Du kan hitta dessa produkter på apotek.
Mer info har du under bilderna.
 
 

BASIDERM OIL CONTROL FOAM WASH
Basiderm Foam Wash, en mild och lugnande rengöring speciellt utvecklad för fet och aknebenägen hud. Den är kliniskt bevisad att effektivt rengöra huden från överflödigt sebum och orenheter som kan täppa igen porerna och leda till akne.

Testad och utvecklad av dermatologer. Innehåller bla zink och lakritsextrakt som verkar mjukgörande och minskar talgproduktionen i huden. Lågt pH som bidrar till att bibehålla den normala hudbarriären. Även lämplig för känslig hud som genomgår medicinsk aknebehandling. Utan tvål, parabener och alkohol.

 

BASIDERM OIL CONTROL DAILY MOISTURIZER
Basiderm Oil Control Daily Moisturizer är en lättabsorberad ansiktscreme som är speciellt testad och utvecklad av dermatologer för dig med fet och aknebenägen hud.

Denna 3-i-1 creme återfuktar huden i 24 timmar, skyddar och motverkar glansig hy samt lämnar huden matt.

Produkten innehåller en avancerad zink, ceramid- och oleosometeknologi samt extrakt från lakritsrot som verkar mjukgörande och minskar talgproduktionen i huden.

Basiderm Oil Control Daily Moisturizer är en av få akneprodukter som innehåller solskyddsfaktor. Även lämplig för känslig hud som genomgår medicinsk aknebehandling.

Basiderm Oil Control Daily Moisturizer är speciellt framtagen för att användas tillsammans med Basiderm Oil Control Foam Wash för bästa effekt för aknepatienten. Parfym- och parabenfri.

 
Tack Reddville & Basiderm!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0